Ajanvaraus fysioterapia Ajanvaraus ryhmäliikunta  Palvelemme: Ma - To 8 - 18.00  pe 8-16.00  Kuntosali: Joka päivä 5-22

  

Turvotus pois - hoitosarja
 

Turvotus pois -hoitosarja tarjoaa tehokkaamman ja kokonais-valtaisemman avun jalkojen turvotukseen. 

Turvotus pois -hoitosarja tarjoaa tehokkaan ja kokonaisvaltaisen avun jalkojen turvotukseen. Siihen sisältyy kolme 60min LPG-hoitoa sekä asiantuntijamme yksilöidyt ohjeet kotihoitoon ja tukisukkien käyttöön. LPG-laitteella tapahtuvassa hoidossa itsenäisesti liikkuvat rullat hierovat kudosta rentouttavasti alipaineimun avulla. Hoidosta voidaan tehdä juuri sinulle sopiva säätämällä rullien pyörimissuuntaa, -nopeutta ja etäisyyttä toisistaan. Miellyttävä, turvallinen ja 100%:sesti luonnollinen hoitomuoto vähentää tehokkaasti turvotusta ja lievittää kipua.

1) LPG-hoitoa: Usein jo yksi hoitokerta lievittää tehokkaasti jalkojen arkuutta ja vähentää turvotusta. 

2) Kotihoitoa: Hoito jatkuu asiantuntijamme laatimilla yksilöidyillä kotihoito-ohjeilla.

3) Tukisukat: Tukisukkien käyttöön ohjeet, joilla turvotus pysyy kurissa jatkossakin.

Varaa aikasi tästä


LPG-hoidon historia

Oma apu, paras apu – näin tuumi ranskalainen insinööri Louis Paul Guitay pohtiessaan parasta tapaa hoitaa vammoja, jotka hän oli saanut jouduttuaan 1970-luvun lopulla auto-onnettomuuteen. Tänä päivänä Guitayn kehittelemää ja nimeä kantavaa LPG-hoitoa käytetään paljon muuhunkin kuin vain arpiin ja palovammoihin. Ei-kirurgisena hoitomenetelmänä se sopii erinomaisesti erilaisten turvotustilojen hoitamiseen aina jalkojen turvotuksesta lymfaödeemaan ja leikkauksen jälkeiseen turvotukseen.

Millaista LPG-hoito on?

LPG-hoito on mekaanisella laitteella tapahtuvaa kudoshoitoa, jossa alipaineen ja patentoidun rullamekanismin avulla vauhditetaan aineenvaihduntaa. Hoidon tuloksena turvotus ja kudoksen arkuus vähenevät, lihakset rentoutuvat ja jalat tuntuvat kevyemmiltä.

LPG-hoidon edut jalkojen turvotuksen hoidossa

● Miellyttävä ja rentouttava tapa vähentää turvotusta ja arkuutta
● Vauhdittaa elimistön omia paranameisprosesseja
● Parantaa nivelien liikkuvuutta
● Turvallinen, ei-kirurginen vaihtoehto
● Hoidon tulokset näkyvät nopeasti
● Jopa kolme kertaa manuaalista lymfaterapiaa tehokkaampi

Mihin LPG-hoidon teho perustuu?

LPG on konservatiivinen eli säästävä hoitomenetelmä. Siinä motorisoidut rullat, eräänlaiset mekaaniset sormet, stimuloivat sidekudosta verenkiertoa ja lymfakiertoa kiihdyttäen. Kun aineenvaihdunta vilkastuu, ongelma-alueen turvotus vähenee. LPG-hoidon on esimerkiksi tutkittu aktivoivan elastaanin ja kollageenin tuotantoa, mikä puolestaan edesauttaa vaurioituneen kudoksen paranemista.

 

Facebook Instagram