Ajanvaraus fysioterapia Ajanvaraus ryhmäliikunta  Palvelemme: Ma - To 8 - 18.00  pe 8-16.00  Kuntosali: Joka päivä 5-22

  

Footbalance
Footcare

 

FOOTBALANCE-TUKIPOHJALLISET

Footbalance-tukipohjalliset tarjoavat helpon tavan puuttua koko kehoon vaikuttaviin jalan virheasentoihin. Pohjalliset muotoillaan lyhyen jalka-analyysin jälkeen yksilölisesti sinun jalallesi. Apua saat mm. penikkatautiin sekä akillesjänteen ja polven ongelmiin. Pohjalliset aktivoivat jalan lihaksia ja sopivat päivittäiseen käyttöön. Tule ja testaa ilmaiseksi.

Apua jalkaongelmiin tukipohjallisilla – Kokeile FootBalance-tukipohjallisia ilmaiseksi toimipisteessämme.

 


FOOTBALANCE MEDICAL TUKIPOHJALLISET

Footbalance mahdollistaa  jalka-analyysin ja yksilöllisten pohjallisten muotoilun alle 10 minuutissa. Pohjallisilla voidaan paitsi korjata virheasentoja myös ennaltaehkäistä niitä.Patentoitu dynaaminen ydinaktivoi jalan lihakset toimimaan oikein.

Pohjalliset sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja niitä on eri jäykkyyksillä ja iskunvaimennuksella. Vaikka et kärsisikään jakaongelmista, pohjallisen avulla jalkineet saadaan istumaan paremmin, jolloin jalkasi jaksavat paremmin läpi uuvuttavan työpäivän.
 


FOOTBALANCE POHJALLINEN SOPII
- Kaikkiin urheilujalkineisiin
- Rullaluistimiin
- Monoihin
- Arkikenkiin
- Juhlakenkiin


TESTAA POHJALLISIA ILMAISEKSI
Koulutettu fysioterapeutti tekee sinulle nopean jalka-analyysin, jossa käydään läpi mm. jalkasi ominaisuudet ja mahdolliset ongelmat. Tämän jälkeen fysioterapeutti muotoilee sinulle mahdollisimman hyvin sopivat tukipohjalliset.

Saat testata pohjallisia ja niiden istuvuutta heti. Jos päätät ostaa pohjalliset maksat vain pohjallisien hinnan, joka on 59,90 – 89,90€ riippuen pohjallisen ominaisuuksista. Jos pohjallinen myöhemmin aiheuttaa ongelmia, voit tuoda sen takaisin meille uudelleenmuotoiluun.

Vakavammissa jalkaongelmissa suosittelemme, että varaa ajan fysioterapeutin tekemään kokonaisvaltaiseen alaraajatutkimukseen. Kaikilla footbalance-tukipohjallisilla on 30 päivän palautusoikeus.

 

FOOTBALANCE MEDICAL POHJALLINEN ESTÄÄ
- Jalan keskiosan kipuja
- Akillesjänteen vaivoja
- Penikkatautia
- Polven sisäpuolen kipuja
- Lonkan limapussitulehduksia

NEUTRAALI JALAN ASENTO
Neutraali jalkatyyppi tarkoittaa sitä, että nilkat ovat suorassa linjauksessa ja paino jakautuu tasaisesti koko jalkapohjalle.

 

YLIPRONAATIO
Ylipronaatiossa nilkka on kääntynyt ylikorostuneesti sisäänpäin ja paino ei jakaudu tasaisesti koko jalkapohjalle.

 

VOIMAKAS YLIPRONAATIO
Voimakkaassa ylipronaatiossa nilkka on kääntynyt voimakkaasti ylikorostuneesti sisäänpäin ja paino on jalan sisäsyrjällä.

 

SUPINAATIO
Supinaatiossa nilkat ovat kääntyneet ylikorostuneesti ulospäin, ja paino on jalan ulkosyrjällä.

 

Footcare® YKSILÖLLISET POHJALLISET
Jalkoja tukevia pohjallisia on saatavilla erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ominaisuuksien ja muokattavuuden mukaan ne voidaan jakaa lääkinnällisiin yksilöllisesti valmistettuihin pohjallisiin sekä mukavuuspohjallisiin, joiden tarkoituksena on ainoastaan parantaa jalkaterien sopivuutta kenkiin.

Mukavuuspohjallisia myyvät muun muassa urheilukaupat. FootCare®-pohjalliset ovat lääkinnällisiä erikoispohjallisia ja ne valmistetaan yksilöllisesti jalkavaivojen ennalta ehkäisyyn ja niiden poistamiseksi.

 

ALARAAJATUTKIMUS
Alaraajatutkimuksen ja 3D-fotoskannauksen avulla FootCare®-pohjalliseen voidaan suunnitella tuennat jalkaterän pitkittäis- ja poikittaiskaarille. Jalkaterää voidaan ohjata myös kiilauksilla. Varsin yleistä on myös jalkojen pituuseron korjaaminen, mikä onnistuu vaivatta ja millimetrin tarkasti FootCare®-teknologian avulla.

Jalkaterän painealueiden keventämismahdollisuuksista hyötyvät monet alaraajaongelmaiset kuten diabeetikot ja reumaatikot. Fotoskannatut muokkaukset tekevät pohjallisesta yksilöllisen ja auttavat pääsemään jalkavaivoista tehokkaasti eroon. Lämpömuokattavilla pohjallisilla tällainen täsmähoito ei ole mahdollista.

Fysio- ja jalkaterapeuttien tekemät alaraajatutkimukset vaihtelevat sisällöltään hyvinkin paljon. Pääsääntöisesti tehdään vain staattisia tutkimuksia, jolloin jää täysin arvailujen varaan miten jalkaterä toimii kävellessä tai juostessa, rappusissa tai kyykätessä jne. Alaraajatutkimuksien tulisi olla FootCaren tapaan mahdollisimman monipuolisia ja kattavia, jotta saadaan oikea käsitys asiakkaan alaraajojen toiminnasta ja mahdollisista kivun syistä.

 

VALMISTUSMENETELMÄEROT
Lämpömuokattavat pohjalliset ovat yksilöllisiä vain osittain. Niihin ei voida tehdä esimerkiksi kevennyksiä, joilla vähennetään jalkaterän kuormitusta ja painetta kipu- tai ongelma-alueilla. Sellaisia ovat mm. kovettumat, känsät ja haavat. FootCaren tarjoamia kevennyksiä eivät monet tekijät osaa eivätkä pysty tekemään.


Footcare® ON SUOMALAINEN
Miltei kaikki Suomessa toimivat pohjallisvalmistajat valmistuttavat pohjallisensa ulkomailla – lähes poikkeuksetta Etelä-Euroopassa. Sovitusaika on usein kolmen viikon päässä alaraajatutkimuksesta. Asiakas voi siis joutua odottamaan pohjallisia yli kuukauden, kun huomioidaan tutkimusten jonotusajat.

FootCare®-menetelmässä pohjalliset toimitetaan 2 - 6 päivässä tutkimuksista joko FootCare®-kumppanille tai asiakkaalle kotiin. Jokainen FootCare®-pohjallinen valmistetaan Suomessa.

 

HELPPO MUUNNELTAVUUS
FootCare® 3D-mallintaminen mahdollistaa pohjallissuunnitelman nopean ja vaivattoman muokkaamisen. Jos asiakas esimerkiksi tarvitsee pohjalliseensa kapeamman lestin (esim. hiihtomonoon tai luistimeen), muokkaus tallentuu digitaalisen nopeasti. Myös uusien FootCare® pohjallisparien tilaaminen onnistuu nopeasti ja vaivatta.

 

FOOTCARE-POHJALLISET
Yksilölliset ja lääkinnälliset FootCare®-pohjalliset auttavat mm:
- Poistamaan kipuja
- Tasapainottamaan jalkaterän kuormitusta
- Jalan virheasentojen korjaamisessa
- Ehkäisemään lihasten väsymistä
- Ehkäisemään asentovirheiden syntymistä alaraajojen nivelissä ja rakenteissa
- Vähentämään kuormituskipuja jalkapohjissa ja lisäämään iskunvaimennusta

Katso myös Jalkaterapia/Alaraajatutkimus

Alkuun

Katso/varaa tästä vapaita aikoja fysioterapeuteillemme.

Fysiokemi

 

 

 

 

 

Facebook Instagram