Ajanvaraus fysioterapia Ajanvaraus ryhmäliikunta  Palvelemme: Ma - To 8 - 18.00  pe 8-16.00  Kuntosali: Joka päivä 5-22

  


Neurosonic -matalataajuushoito

Jos kärsit uniongelmista tai stressistä, Neurosonic-matalataajuushoito voi tarjota helpotusta juuri sinulle. Unettomuus on yleinen vaiva suomalaisten keskuudessa, sillä yli kaksi kolmasosaa aikuisista kärsii satunnaisesti unettomuudesta. Neurosonic-hoidon avulla edistät kehosi luonnollisia korjaavia ominaisuuksia, jolloin nukahtaminen helpottuu ja unesta tulee palauttavampaa.

Neurosonic Divaani

Haluatko parantaa unesi laatua? Kärsitkö stressistä? Neurosonic-hoito ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, jotta kehosi saa mahdollisuuden rentoutua ja vähentää stressihormonien tuotantoa.

Varaa aikasi tästä


TIETOA UNIONGELMISTA

Tiesitkö, että unettomuus on yksi yleisimmistä syistä hakeutua lääkäriin? Suurin osa aikuisista kärsii satunnaisesta unettomuudesta, johon lasketaan kuuluvaksi nukahtamisvaikeudet, yöheräily ja liian varhainen herääminen. Tavallisesti unettomuuden taustalla ei ole varsinaista sairautta, vaan uni pysyy loitolla stressin, huolien ja arkielämän kiireiden takia.

UNETTOMUUDEN SEURAUKSIA:
Ärtyisyys
Vastustuskyvyn heikkeneminen
Lisääntynyt tapaturmariski
Alttius mielenterveydellisille ongelmille

“Hammaslääkärin työasennot ovat välillä varsin haastavat ja työergonomia ei ole aina paras mahdollinen. Tutustuin Neurosonic-divaaniin noin viisi vuotta sitten ja se tuntui heti hyvältä keinolta saada keho ja mieli rentoutumaan.””
Tommi Pietilä

“Olen ollut aina huono nukahtamaan ja ennen siihen meni joka ilta puolesta tunnista tuntiin. Säännöllisellä Neurosonicin käytöllä nukahdan alle 10 minuutissa. Myös unenlaatu on parempaa.””
Marjo Remes

“Otin hoitoja noin 2-3 kertaa viikossa kolmen viikon ajan ja uniongelmat alkoivat taittua. Ensimmäisellä hoitokerralla nukahdin tuoliin. Tämä tapahtui vielä päivällä – en edes muista milloin olisin viimeksi saanut minkäänlaista silmänluppoa päiväsaikaan.””
Mikko Heino

KUINKA NEUROSONIC-HOITO TOIMII?
Unettomuus on ongelma, johon auttaa kotimaassa kehitetty neurosonic-teknologia. Neurosonic-hoidossa asiakas asettuu divaanille, jonka sisäänrakennetut värähtelijäelementit lähettävät kehoon erittäin matalataajuista (20-100 Hz) värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtely vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen.

UNIJARRU LUISTAMAAN
Aivorungosta löytyy hermosoluryppäitä, jotka joko pitävät meidät hereillä tai saavat meidät nukahtamaan. Kun ihminen kärsii stressistä, keho tuottaa liikaa kortisolia eli stressihormonia, mikä vaikeuttaa nukahtamista. Neurosonic on lihasstimulaatio, joka vaikuttaa liikunnan tavoin kortisolituotantoon laskevasti ja auttaa näin niin kutsuttua unijarrua toimimaan paremmin. Hermopäätteiden verenkierron vilkastuminen laittaa liikkeelle serotoniinin, melatoniin esiasteen, mikä osaltaan myös helpottaa nukahtamista.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

KENELLE NEUROSONIC-HOITO SOPII?
Neurosonic-hoito sopii kaikenikäisille ja sitä pidetään yleisesti erittäin turvallisena rentoutusmuotona. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos saat liikkua ja harrastaa liikuntaa normaalisti, voit käyttää laitetta.

ÄLÄ KÄYTÄ LAITETTA JOS SINULLA ON
Akuutti tulehdustila
Akuutti veritulppa
Aktiivinen syöpä
Flunssa ja kuume
Raskaus
Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä samana päivänä.

 

Neurosonic -tutustumishoito 25,00€
Neurosonic 5x sarjakortti 119,00€
Neurosonic 10x sarjakortti 220,00€
Facebook Instagram

 

Tervetuloa tutut ja uudet asiakkaat

FysioKemi on nyt osa kuntoutus- ja hoivapalveluita tarjoavaa valtakunnallista Tutorista.

Tutut asiantuntijat palvelevat sinua edelleen Valtakatu 21–23:ssa. Kaikki palvelumme ajanvaraustietoineen löydät Tutoriksen sivuilta.

Selain ohjautuu hetken päästä automaattisesti Tutoriksen sivuille.

Tutoriksen Kemin toimipisteeseen