Ajanvaraus fysioterapia Ajanvaraus ryhmäliikunta  Palvelemme: Ma - To 8 - 18.00  pe 8-16.00  Kuntosali: Joka päivä 5-22

  

 

LPG-Lipomassage

Lipomassagen ROLL´in tekniikka on tieteellisesti todistettu ainutlaatuinen hoitomuoto paikallisille rasvakertymille, jolla saadaan aktivoitua rasvasolussa olevaa Beta-reseptoria. Tämä LPG hoitomenetelmä takaa nopeita tuloksia vartalon kiinteytyksessä sekä paikallisten rasvakertymien ja veltostuneen ihon hoidossa.

Aktivoimalla rasvasolun B-reseptoreita, vaikutetaan rasva- aineenvaihduntaan. Erityisesti kehon ongelma-alueilla, joihin liikunta ja ruokavalio eivät vaikuta, lipomassage on ratkaisu. Näkyviä tuloksia saadaan jopa kuuden hoitokerran jälkeen. Myös selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava. Sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja kudoksen arkuus vähenee. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä.

Lipomassagen avulla asiakas hoikentuu ja kiinteytyy halutuista paikoista ja tuloksena on upea sopusuhtainen vartalo, miehellä lihakset tulevat paremmin näkyviin. Hoitosuositus on 2 – 3 kertaa viikossa, 10 - 15 kerran sarjana. Ylläpitohoidot 1 - 2 kertaa kuukaudessa. Sarjan aikana liikunnan lisääminen ja ruokavalion muuttaminen tehostaa hoitotuloksia.

 

 

 

 

Facebook Instagram