Ajanvaraus fysioterapia Ajanvaraus ryhmäliikunta  Palvelemme: Ma - To 8 - 18.00  pe 8-16.00  Kuntosali: Joka päivä 5-22

  

Kaiken kansan kuntokeskus yllättää monipuolisuudellaan – Fysiokemi on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskittymä

 

Matalan kynnyksen Fysiokemi toivottaa tervetulleeksi kaikki kuntoutujista hikijumppaajiin.

Fysiokemiin saapuminen saa Kemin Valtakadulla vihmovan lumipyryn ja viiman unohtumaan hetkessä. Lämmin ilmapiiri ja tekemisen meininki toivottavat heti tervetulleeksi.

– Saman katon alta löytyvät muun muassa kuntosali, ryhmäliikuntatunnit ja fysioterapiapalvelut, asiakaspalvelija Mari Kyllönen kertoo iloisesti.

Moniammatillinen yhteistyö ja monipuoliset puitteet ovatkin Fysiokemin valttikortti. Esimerkiksi fysioterapeutin on tarvittaessa helppo siirtyä työhuoneestaan asiakkaan kanssa kuntosalille.

– Kuntosalimme suunnittelussa on huomioitu kuntoutujat poikkeuksellisen hyvin. Meillä on muun muassa nivelystävällisiä ilmanpainelaitteita, liikuntaneuvoja Essi Åmanesittelee.

Ryhmäliikuntatarjonta joogasta LesMills-tunteihin ja spinningistä toiminnalliseen harjoitteluun täydentää muita palveluita ja takaa, että jokaiselle löytyy jotakin.

Treeniä taustat ja tavoitteet huomioiden

Asiakkaita Fysiokemissä on laidasta laitaan. Kaikki ovat yhtä tervetulleita ja arvokkaita.

Palvelut ovat henkilökohtaisia, olipa kyseessä kuntoutuja tai harjoitusohjelman tarvitseva tavoitteellinen treenaaja. Apua saa myös elämäntaparemonttiin tai kuntotestaukseen. Jälleen voidaan hyödyntää ja yhdistää useamman ammattilaisen osaamista.

– Myös kuntosalikortin tyyppiä suosittelemme kunkin harjoitteluaktiivisuuden perusteella. Joskus ympyröidään asiakkaan kanssa lukujärjestyksestä hänelle tarkoituksenmukaisimmat tunnit, Åman havainnollistaa.

Kaikkiin Fysiokemin kortteihin sisältyvät sekä kuntosali että ryhmäliikuntatunnit. Kuntosaliohjausta suositellaan liikkeiden oikeaoppisen tekemisen ja turvallisuuden vuoksi.

Kokonaisvaltaista kuntoutusta

Fysioterapia-asiakkaiden kanssa selvitetään aina tarkasti vaivan ydin. Lisäksi lääkärin lähetteellä tulevilta kartoitetaan olemassa olevat diagnoosit.

– Olemme kiinnostuneita asiakkaasta kokonaisvaltaisesti. Selvitämme myös aiemmat fyysiset vaivat tai loukkaantumiset, jotta osaamme suositella sopivaa asiantuntijaa ammattilaistemme joukosta, Kyllönen kertoo.

Fysioterapeuttien lisäksi Fysiokemistä löytyy esimerksi OMT-fysioterapeutti ja jalkafysioterapeutti. Tarvittaessa kaikki tahot liikuntaneuvojaan asti tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaan kuntoutusprosessissa.

Myös omaehtoista kuntoutusta tuetaan vahvasti.

– Lähetteellä fysioterapiassa viisi kertaa käytyään asiakas voi saada ilmaisen kuntosalikortin. Samantyyppinen etu on myös Kelan ja vakuutusyhtiöiden maksusitoumusasiakkaille, Kyllönen vinkkaa.

Kehonhuollollisia palveluita käytetään usein ilman lähetettäkin.

– Niska-hartiaseudun hieronta on ikisuosikki, Kyllönen toteaa.

Kodikas tunnelma kuntoiluun

Fysiokemin toimintaperiaate kiteytyy henkilökohtaisuuteen, tarkoituksenmukaisuuteen ja lujaan ammattitaitoon. Liukuhihnalta ei tehdä mitään, vaan asiakkaat kohdataan yksilöinä.

Aulatilan kuhinaa seuratessa on helppo ymmärtää, mitä edellisellä tarkoitetaan. Yksi asiakas varaa tiskillä aikaa hierontaan ja fysioterapeutti käy kutsumassa toisen huoneeseensa. Seuraava astuu käytävästä treenikasseineen, tervehtii tuttavallisesti ja suuntaa pukuhuoneen kautta kuntosalille.

– Ja tosiaan, saa meillä treenata ihan vapaasti ilman valvovia silmiä tai täsmällisiä tavoitteita, Kyllönen ja Åman täsmentävät lopuksi.

"Asiakas on aina tärkein. Jos emme jotain tiedä, sen selvitämme", lupaavat asiakaspalvelija Mari Kyllönen (oik.) ja yrittäjä Heidi Kaprio.

Facebook Instagram

 

Tervetuloa tutut ja uudet asiakkaat

FysioKemi on nyt osa kuntoutus- ja hoivapalveluita tarjoavaa valtakunnallista Tutorista.

Tutut asiantuntijat palvelevat sinua edelleen Valtakatu 21–23:ssa. Kaikki palvelumme ajanvaraustietoineen löydät Tutoriksen sivuilta.

Selain ohjautuu hetken päästä automaattisesti Tutoriksen sivuille.

Tutoriksen Kemin toimipisteeseen