Ajanvaraus fysioterapia Ajanvaraus ryhmäliikunta  Palvelemme: Ma - To 8 - 18.00  pe 8-16.00  Kuntosali: Joka päivä 5-22

  

TIEDOTE 05.06.2019 Oulu

FYSIOKEMI ON NYT OSA TUTORIS OY:TÄ

Tutoris Oy on ostanut 29.05.2019 toteutuneen kaupan myötä Fysiokemin liiketoiminnan. Kaupan myötä työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Tutoris Oy:n palvelukseen ja Fysiokemin liiketoiminta jatkuu Tutoris Oy:n alla entiseen tapaan. Yhdistymisen myötä tarjoamme Meri-Lapin alueella moniammatillista erikoiskuntoutusta puhe-, toiminta- ja fysioterapiassa. Jatkamme yhdessä huippulaadun kehittämistä uudella ja innovatiivisella otteella asiakkaidemme kunnon parhaaksi.

Tutoris Oy (www.tutoris.fi)

Tutoris Oy on vuonna 2003 perustettu kuntoutus- ja hoivapalveluita tuottava oululaislähtöinen, täysin kotimainen yritys, jolla on 14 aluekeskusta ympäri Suomen. Yritys työllistää noin 230 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista: puhe-, toiminta- ja fysioterapeutteja, hierojia sekä hoiva-alan ammattilaisia. Korkealaatuisia kuntoutus- ja hoiva-alan palveluita tuotetaan sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille ja alan ammattilaisille, kuten Kansaneläkelaitokselle, kunnille, keskussairaaloille, vakuutusyhtiöille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille.

Tutoris on alallaan pioneeri ja tuonut kuntoutukseen uudenlaisen Startti-Matka-Pysäkki® -toimintamallin, jossa palvelut suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä tilaajien ja palveluiden käyttäjien kanssa näiden omissa ympäristöissään. Tutoris on etä- ja digikuntoutuksen edelläkävijä ja hyödyntää aktiivisesti alan uusinta tutkimustietoa toiminnassaan. Vuoden 2018 aikana Tutoriksessa kuntoutettiin 4200 asiakasta, tehtiin 97 000 kuntoutuskäyntiä ja asiakkaat antoivat yrityksen palveluista arvosanaksi 4,8/5.

Fysiokemi (www.fysiokemi.fi)

Fysiokemi on monipuolinen terveys- ja hyvinvointipalvelujen tuottaja Meri-Lapissa. Fysiokemi on Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tarjoaja ja sen laaja palveluvalikoima koostuu fysioterapia-palveluista, LPG-hoidoista sekä terveyskuntosali-palveluista. Yrityksen henkilökunnalla on laaja-alainen erikois-osaaminen fysioterapian eri osa-alueilta.

Yhdessä olemme enemmän!

Lisätietoja:

Tutoris Oy toimitusjohtaja
Laura Juvala
laura.juvala@tutoris.fi 040 560 6272

Fysiokemi omistaja
Heidi Kaprio
heidi.kaprio@fysiokemi.fi 040 758 2174

 


Facebook Instagram

 

Tervetuloa tutut ja uudet asiakkaat

FysioKemi on nyt osa kuntoutus- ja hoivapalveluita tarjoavaa valtakunnallista Tutorista.

Tutut asiantuntijat palvelevat sinua edelleen Valtakatu 21–23:ssa. Kaikki palvelumme ajanvaraustietoineen löydät Tutoriksen sivuilta.

Selain ohjautuu hetken päästä automaattisesti Tutoriksen sivuille.

Tutoriksen Kemin toimipisteeseen