Ajanvaraus fysioterapia Ajanvaraus ryhmäliikunta  Palvelemme: Ma, ke 8-18.00  ti, to 8-19.15  pe 8-16.00  Kuntosali: Joka päivä 5-22

  

Suoravastaanotto
 

Tiesitkö, että tuki- ja liikuntaelinten vaivoista kärsivä voi tulla suoraan fysioterapeutille ilman lääkärin lähetettä. Suoravastaanotolle voit tulla kaikissa tuki- ja liikuntaelinten toimintaan liittyvissä ongelmissa. Tehtävään erikseen koulutetut fysioterapeutit osaavat arvioida tilanteesi ja antaa sopivan hoidon ja hoito-ohjeet.


Suoravastaanoton askeleet

VARAA AIKA SUORAVASTAANOTOLLE (hinta 49 €). Ajan voit varata tästä.

FYSIOTERAPEUTIN SUORAVASTAANOTTO
Sisältää alkututkimuksen, fysioterapeuttisen diagnoosin, kuntouttavat hoito-ohjeet ja tarpeet jatkotoimenpiteille.

TARVITTAESSA SOPIVA FYSIKAALINEN HOITO
Kuten olkapääklinikka, paineaaltohoito, Runkoremppa yms. Noin kolmasosalle riittää yksi käynti.

Varaa aikasi tästä

 

MISTÄ SUORAVASTAANOTOSSA ON KYSE?

Suomen terveydenhuolto on murrostilassa. Fysioterapian saralla tämä näkyy muun muassa siinä, että valtio pyrkii kannustamaan lääkäriltä fysioterapeutille tapahtuvaa tehtäväsiirtoa. Suomeksi sanottuna moni hakeutuu lääkärin pakeille sellaisen tuki- ja liikuntaelinten vaivan kanssa, johon lääkehoidolla ei voida varsinaisesti vaikuttaa. Jotta ihmiset saisivat nopeasti tarvitsemaansa hoitoa, erikoiskoulutetun fysioterapeutin suoravastaanotto on useimmille paras vaihtoehto.

MITÄ SUORAVASTAANOTOLLA TAPAHTUU?
 

Suoravastaanotolle voi tulla kaikissa tuki- ja liikuntaelinvaivoissa. Kun tulet vaivasi kanssa suoravastaanotolle, fysioterapeutti suorittaa perusteellisen alkututkimuksen. Fysioterapeuttisen diagnoosin perusteella sinulle laaditaan kuntouttavat hoito-ohjeet, joiden avulla pääset tehokkaasti ongelmasi ratkaisun ytimeen. Kesto noin 30 minuuttia. Monet toiminnalliset vaivat ja kiputilat korjaantuvat vastaanotolla jo ensikäynnillä eikä lääkärissäkäyntiä tarvita.
 

Suoravastaanoton edut
● Ei pitkiä jonotusaikoja, nopeasti hoitoon.
● Apua vaivoihin selässä, niskassa, ala- ja yläraajoissa.
● Lääkäriaikaa odottaessa vaiva voi kroonistua.
● Parantaa elämänlaatua ja työkykyä.
● Vain neljä prosenttia on ohjattu myöhemmin lääkäriin.

 

Facebook Instagram